Maripaja Oy on vuonna 1992 perustettu yhtiö, joka valmistaa elintarvikkeiden maustamiseen tarkoitettuja tuotteita. Yritys on ensimmäisiä teollisesti marinadeja valmistavia yrityksiä Suomessa. Vaikka tuotteemme ovat teollisesti valmistettuja, on niissä silti vahva käsityön leima.

Ensimmäiset kymmenen vuotta yritys toimi lopetetun Hattelmalan sairaalan keittiössä Hämeenlinnassa. Vuosien saatossa toiminnan ja liikevaihdon kehittyessä Hattelmalan keittiön tilat kävivät ahtaaksi, joten yritys investoi omiin tuotantotiloihin. Vuonna 2003 yritys muutti Turenkiin, lopetetun Turengin sokeritehtaan tiloihin. Loppuvuodesta 2019 Maripaja Oy siirtyi toiminnassaan täysin uudelle ajalle, kun yrityksen uusi ja uljas tehdashalli valmistui Janakkalan Rastikankaan teollisuusalueelle. Uuden teollisuushallin myötä Maripaja Oy valmistautuu kehittämään liiketoimintaansa myös tulevaisuudessa.

Maripaja Oy:n tärkein arvo on tyytyväinen asiakas. Sen eteen teemme joka päivä parhaamme. Jotta tähän päästään, käytämme tuotteissa vain parhaita raaka-aineita. Lisäksi osaava henkilökuntamme on meille voimavara. Tuotteidemme toimitusvarmuus on meille kunnia-asia.

Yrityksen alkuvuosikymmeninä tuotevalikoimamme koostui marinadeista. Pysyäksemme kehityksessä 2010-luvulla tuotevalikoimaamme tulivat mausteöljyt lisänä. Tämän lisäksi seuraamme ruokatrendejä herkällä korvalla.

Palataksemme vielä vuoteen 1992, Maripaja Oy:n toiminta alkoi yhdestä vähittäiskauppa-asiakkaasta. Vuosikymmenien saatossa toiminta-alueeksemme on muodostunut koko Suomi, niin vähittäiskauppojen kuten elintarviketeollisuudenkin mukaan.